Extreme keramische slijtvastheid door een toplaag van PU en microscopisch kleine AL2O3 deeltjes
 
De Tech Surface is een revolutionaire nieuwe technologie om vinylvloeren extreem keramisch slijtvast te maken, speciaal voor toepassingen in zwaar belopen projectmatige toepassingen.
 
De meeste vloeren voor de zwaarste projectmatige toepassingen zijn voorzien van een transparante slijtlaag van PVC en slechts een behandeling met PU. Dit laatste omdat PU superieur is in slijtvastheid en ondanks een hoge flexibiliteit toch een harde oppervlakte levert. De behandeling met PU is dan maar ongeveer 0,05mm dik.
 
GRABO heeft de TECH Surface ontwikkeld met als doel de beste vloer ter wereld te fabriceren voor zware toepassingen in utiliteitsprojecten zoals scholen, winkels, bibliotheken, theaters e.d. De TECH Surface bestaat uit een slijtlaag van bijna 1mm PU met microscopisch kleine AL2O3 deeltjes.
 
Aluminiumoxide (Corundum) is een extreem hard materiaal dat 9 scoort op de schaal van Mohs. Alleen diamant scoort hoger (10) en in combinatie met PU levert dat de meest slijtvaste heterogene vinylvloer ter wereld op. Een vloer met TECH Surface is tot 5 keer sterker en slijtvaster dan conventioneel hoogwaardig projectvinyl. Hierdoor kan de vloer zelfs worden toegepast is situaties waar vroeger een vinylvloer niet geschikt was. Door de hoge flexibiliteit is de vloer gemakkelijk te verwerken.
 
TECH Surface levert daarnaast excellente bescherming tegen vlekken en chemicali├źn. Schoonmaken gaat eenvoudig en waxen of polymeren is nooit nodig. Hierdoor is de TECH Surface de beste keus in elk project waar een onderhoudsarme en zeer slijtvaste vloer de beste keus is.

Alle rechten voorbehouden | Copyright 2013 | Webdesign Boersma Internet